Aluminium gevelelementen

18/08/2015, by TerraByte internet services, in , 0 comments

Aluminium gevelelementen

Aluminium staat voor perfecte isolatie en duurzaamheid. Wij ontwerpen en realiseren aluminium gevels in elke stijl, van klassiek tot modern. U wilt daglicht, goede ventilatie en tegelijk energie besparen? Kies dan voor de aluminium vliesgevels van Glasdak Nederland BV.

De aluminium vliesgevels van Glasdak Nederland BV voldoen aan de geldende regelgeving conform het bouwbesluit en worden geproduceerd volgend de richtlijnen van het VMRG. Wij werken met de systemen van Reynaers Aluminium.

 

Technische eigenschappen

Een veilige en stabiele constructie is goed te combineren met de creativiteit van de architect. De vliesgevels van Glasdak Nederland BV zorgen voor een goede akoestische prestatie, zoveel daglicht als u wenst en een perfecte isolatie.

U kunt kiezen uit diverse stijlen in afdekkappen met horizontale of verticale voering, of een minimalistische stijl met behulp van structurele beglazing of klemtechnologie. De gevelelementen kunnen in alle kleuren en afwerkingen geleverd worden, variërend van een matte, glanzende of metallic afwerking tot een speciale lage onderhouds- en krasvaste Coatex afwerking.

Voor specifieke bouwkundige ontwerpen, zoals unieke afdekkappen of gebogen constructies, biedt Glasdak Nederland BV oplossingen op maat aan. Alle elementen worden in de eigen werkplaats voorbereid en vervolgens ter plekke gemonteerd. Het modulaire systeem is snel te verwerken en uitermate geschikt voor hoogbouw.

Totaaloplossing

Alle vliesgevelsystemen zijn onderling compatibel, waardoor een naadloze integratie van ramen, (schuif)deuren en vouwwanden mogelijk is. Informeert u eens naar de mogelijkheden. Of het nu gaat om woningbouw, utiliteitsbouw of renovatiewerk, wij helpen u graag om van uw project de perfecte totaaloplossing te maken.

De voordelen op een rij

Waarom kiest u voor de aluminium gevelelementen van Glasdak Nederland BV?

  • Custom made in eigen werkplaats
  • Alle stijlen zijn mogelijk van klassiek tot modern
  • Duurzaam (vrijwel onderhoudsvrij)
  • Perfecte isolatie
  • Grote raampartijen mogelijk
  • Goede akoestische prestatie
  • Grote ontwerpvrijheid
  • Snelle verwerking
  • Onderling compatibel

De aluminium vliesgevels van Glasdak Nederland BV voldoen aan de geldende regelgeving conform het bouwbesluit en worden geproduceerd volgend de richtlijnen van het VMRG. Wij werken met de systemen van Reynaers Aluminium.