Ramen en deuren

18/08/2015, by TerraByte internet services, in , 0 comments

Ramen en deuren

Glasdak Nederland BV maakt ramen en deuren van aluminium, staal of RVS. Van robuust en modern tot klassiek en verfijnt. Wij werken alleen met de beste leveranciers en garanderen u de hoogste kwaliteit. Ramen en deuren van aluminium, staal of RVS staan voor duurzaamheid en tijdloosheid. Ze zijn onderhoudsarm, krasvast en veilig. De kracht van het materiaal biedt u een grote ontwerpvrijheid.

Ramen

Welk openingstype u ook kiest, wij leveren het. Zowel naar binnen als naar buiten draaiende ramen, draaikiep ramen en dubbel openslaande ramen. De ramen kunnen zo groot of klein uitgevoerd worden als u wilt. Er zijn honderden kleuren die in matte of glanzende uitvoering geleverd kunnen worden. Ook houtuitstraling behoort tot de mogelijkheden. De binnenkant en buitenkant van het raam kunnen verschillend afgewerkt worden.

Deuren

De toegang tot uw woning of bedrijf moet natuurlijk uitnodigend zijn. Een stevige deur in de juiste stijl zorgt voor een goede eerste indruk. Wilt u een elegante entree of een industriële uitstraling? Bent u op zoek naar een binnen- of buitendeur? Wij van Glasdak Nederland BV maken elke deur precies op maat en leveren hem af in de juiste kleur en afwerking. U heeft de keuze uit honderden verschillende kleuren uitgevoerd in mat, glanzend of metallic. Daarnaast kunt u kiezen uit een krasbestendige of onderhoudsvriendelijke coating.

Veiligheid

Het perfecte deur- en raamsysteem is niet alleen mooi maar bovenal veilig. Al onze deuren en ramen zijn in verschillende isolatie- en veiligheidsniveaus uitvoerbaar. Zo kunt u kiezen uit 30 of 60 minuten brandwerend volgens de NEN 6069 norm. Wij bieden de mogelijkheid om voor verhoogde veiligheid extra scharnieren te plaatsen zonder dat het ontwerp beïnvloed wordt.
Tevens leveren wij inbraakwerende, kogelwerende en geluidsisolerende systemen. Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.