Roestvrij stalen gevels

18/08/2015, by TerraByte internet services, in , 0 comments

Roestvrij stalen gevels

Uw gevel of dak moet licht en transparant zijn met een exclusieve uitstraling . Dat kan! Glasdak Nederland BV ontwerpt en fabriceert in haar eigen werkplaats unieke gevels en daken van roestvast stalen gevelelementen in combinatie met glas.

Naast de standaardprofielen verwerken wij de profielsystemen van ODS Jansen en Agentor Forster.

Technische eigenschappen

Roestvast stalen elementen zorgen ervoor dat al uw wensen en eisen gecombineerd worden in één gevel. Akoestische eisen, strenge thermische isolatie-eisen en brandwerendheid worden probleemloos geïntegreerd, zonder dat de esthetiek in het gedrang komt. Glasdak Nederland BV is in staat om voor u de meest uiteenlopende gevelconstructies, koepels, glasdaken of serres zowel verticaal als schuin te ontwerpen en te realiseren.

Door middel van laserlastechnieken zorgen wij voor een strakke uitstraling. Tevens hebben wij draagprofielen in ons assortiment waarmee elegante accenten kunnen worden gelegd.

Met roestvast stalen elementen kunnen nog grotere overspanningen worden gerealiseerd en behoudt de gevel een licht en transparant karakter. Alle constructies worden in onze eigen werkplaats vervaardigd. De roestvaststalen profielen kunnen worden geslepen, geborsteld, gestraald en (hoogglans)gepolijst.

Roestvast staal is brandwerend, rookwerend, inbraakveilig en kogelwerend. Vandaar dat het ook veel wordt toegepast op binnenwanden en deuren. Informeert u eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Veiligheid

Veiligheid staat voorop. Wij werken alleen met gecertificeerde leveranciers die voortdurend bezig zijn om nog betere processen te realiseren. Samen kunnen we u de hoogste kwaliteit garanderen.

De voordelen op een rij

Glasdak Nederland BV werkt samen met u van ontwerp tot realisatie. Kiest u voor een roestvast stalen gevel dan kiest u voor:

  • Custom made in eigen werkplaats
  • Exclusieve uitstraling
  • Duurzaamheid
  • Licht en transparantie
  • Brandwerend
  • Inbraakveilig
  • Rookwerend
  • Strakke of elegante afwerking

Naast de standaardprofielen verwerken wij de profielsystemen van ODS Jansen en Agentor Forster.